Nilüfer Hatun Anaokulu
Musalla Mah. Yenikent Sok. No 11 Mudurnu/BOLU

VİZYON

Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir..

MİSYON

“Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”.

BAŞARILAR

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında Beyaz Bayrak Kazanılmıştır. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Beyaz Bayrak Kazanılmıştır. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında "Okulum Temiz" belgesi Kazanılmıştır. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında e twinning projelerinden "Kalite etiketi"alındı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında "Okulum Temiz" Belgesi güncellendi.
Öğretim Şekli :Tam gün

Tam gün

09.00- 14.00

1,5 km

Toki Konutları

Proje Çalışmaları

2020/2021 de yürütülen e twinning projeleri İçindeki Sen Discover Explore Know Minik Minik Kodluyorum 2021/2022 da okulumuzdaki projeler Atamızdan Yadigar Cansev Haftanın Çocuğu Mudurnuyu Tanıyorum

Diğer Hususlar

Okulumuza Eylül ayı itibariyle 36-66 aylık çocuklar kayıt yaptırabilir. Veli dilekçesiyle ilkokula kayıt ertelettirilerek 69 aya kadar olan öğrencilerinde kayıtları yapılabilmektedir.